BITTE ASSARMO: Det där med ålder…

| 30 juni, 2021

“Idag pratade jag med en god vän, som i sin tur pratat med en arbetsförmedlare. Vännen har funderingar på att säga upp sig från sitt jobb och söka nya arbeten, men arbetsförmedlaren slog ut med händerna och skakade på huvudet. Söka jobb? I hans ålder? Han är ju över 50! I Sverige kan man inte få något arbete om man är över 35.

Huruvida det stämmer ska jag låta vara osagt, men just den här arbetsförmedlaren hade i alla fall den erfarenheten. Och nog har vi i Sverige en osund vurm för ungdom. Kolla bara på alla osnutna små influensers, som knappt är torra bakom öronen men ändå tillåts bli maktfaktorer…”

Bitte Assarmo

Läs vidare i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.