Man svårt knivhuggen i lägenhet på Tjörn, fördes med ambulanshelikopter till sjukhus

| 30 juni, 2021

Strax efter klockan 3 under natten mot tisdagen larmades polisen till en knivhuggning i en lägenhet på Tjörn. När polisen anlände fann de en man i 35-årsåldern med allvarliga huggskador på överkroppen. Mannen var så pass allvarligt skadad att han fördes till sjukhus med ambulanshelikopter. I anslutning till brottsplatsen kunde polisen gripa en man, han hade lämnat lägenheten där brottet begicks. Mannen, som också är i 35-årsåldern, är misstänkt för mordförsök.
Polisens presstalesperson Peter Adlersson sade på tisdagsmorgonen: “De är på något sätt bekanta, mannen var ju i lägenheten. Men hur väl de känner varandra vet vi inte ännu.”

På tisdagsmorgonen hade polisen ännu inte kunnat höra den knivhuggne mannen, hans skadeläge var då fortfarande okänt. Under natten spärrade polisen av lägenheten för en teknisk undersökning. Polisen har också på tisdagen knackat dörr i området och hållit förhör med vittnen. Vid 13.30 på tisdagen meddelade polisen att den gripne efter förhör har anhållits av åklagare misstänkt för försök till mord.

https://www.expressen.se/gt/man-knivhuggen-misstankt-mordforsok/?fbclid=IwAR2tnnUFfkQPfA74CEG8ni8wK2fULSxU_55Wyxw7uZAjhUTlOkBpj-tiZfs
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan-203387

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.