Man tog sig själv till sjukhus efter beväpnat rån i Rönninge

| 30 juni, 2021

Strax efter halv två på onsdagsmorgonen kom en skadad man in till ett sjukhus där han larmade polisen om att han blivit rånad av två okända personer. Rånet ska ha skett i närheten av en idrottsanläggning och Rönninge pendeltågsstation. I samband med rånet hade rånarna hotat mannen och skadat honom med ett vasst föremål i underkroppen varefter de två gärningsmännen försvann från platsen. Rånarnas byte ska enligt mannen blivit hans smycken. Vilken brottsrubricering polisen satt på ärendet är inte känt i nuläget

https://www.expressen.se/nyheter/man-ranad-i-ronninge–skadades-med-vasst-foremal/?fbclid=IwAR2lDWEJSgGVucq1BUpzCO3yf6wp82w6UYhJqmhF-u69ptpooGtvByC9aPI

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.