JUST NU (så klart): Löfven (S) får möjlighet att sondera terrängen att bilda ny regering

Talmannen på pressträff just nu: – Jag har under förmiddagen talat i telefon med de vice talmännen och Stefan Löfven att sondera förutsättningarna att bilda regering.

Stefan Löfven får till måndag på sig att lämna besked. Om det finns förutsättningar för en omröstning kommer den äga rum på onsdag eller torsdag.

Norlén berättar att han övervägde att rösta om Ulf Kristersson som statsminister. 

– Jag valde till slut att inte agera på det sättet.

Detta baserar han på att Kristersson återkom efter ett och halvt dygn och att en utsiktslös omröstning i riksdagen skulle stjäla tid från processen.

2 tankar på “JUST NU (så klart): Löfven (S) får möjlighet att sondera terrängen att bilda ny regering

 1. Carl den 12

  Mannen på bilden, är ett praktexempel på att man även ska se över maktens sk elit, deras arbetsuppgifter och om man gör skäl för sin lön🤔

  Calle ser inga riktiga och rejäla socialdemokrater, med hjärtat på rätt ställe för arbetarna och folket som sköter sig💔

  Sverige går allt mer förlorat och ord som “krafttag” har ingen som helst betydelse, när till och med statsministern har glömt bort vad hans företrädare arbetade för och byggde upp.

  S är så lååååångt ifrån det forna folkhemmet, man kan befinna sig år 2021 i Sverige🔭

  Svar
 2. ulf

  En flinande lallande Inkompetent politiker,som inte hade förutsättning att bli något annat,kunde i alla fall bli en skitpratande sosse.Som sagt ” kan du inte bli nåt annat kanske du kan klara av att bli politiker ”.Här är beviset och dessutom långt under sin inkompetensnivå.En ren nolla,ett politikens största aprilskämt 😜 Centerns och Lööfs framtidshopp 🙄🙄🙄 Sverige hade kunnat ändra samhällskurs men Centern tycker allt fungerar bra.En mördad polis….so what ? Vi köj fjamåt baja………..vi haj ju 7 pjocent. Ett ytterkantsparti med bevisat storhetsvansinne och ett djupt liggande förakt för sitt eget land och befolkning.Värdighet är ett okänt begrepp för en centerpartist.Känn skammen ni förtjänat,känns det bra i magen ???? Igen,en mördad svensk polis ,vi tänder ett ljus för honom vad gör ni ?? Gåj fjamåt ?🤢🤢

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.