Så har då de åtta av tio som röstade på invandringsvänliga partier vid senaste valet nu en död polismans blod på sina händer

Till er som röstat för fri invandring kan jag bara känna avsmak en dag som denna. Det dödas/avrättas dagligen människor på öppen gata och det har helt kopplingar till er åtta av tio som röstat fram denna situation. 

Ni har den döde polismannens blod på era händer liksom ni har alla andra som gått samma öde till mötes på ert samvete. När är nog nog för er som envist val efter val röstar fram regeringar som öser in människor man inte har en aning om var de kommer från eller vilket uppsåt de har. 

Ni borde skämmas om ni nu ens har förmågan. Jag hyser ingen förhoppning om en förändring i hur ni betraktar värdet på de personer i omvärlden, era grannar, mannen på gatan, människor ni möter i olika miljöer eller vänner. 

Det kommer att bli likadant efter talmansrundorna. Vi får en regering med Löfven i spetsen, en människa som inte ens kan sätta fast en svetselektrod på ett svetshandtag, och som aktivt genom sin politik bidrar till att människor öppet avrättas, oavsett om de blir manglade av en lastbil på Drottninggatan, blir avrättade med kniv på IKEA eller får ett nackskott av en förbipasserande invandrargangster. 

När är nog nog för dig Löfven? Hur många fler människors blod vill du ha på dina händer innan det klingar till i de övre regionerna? 

Tills du kommit med ett svar får du stå ut med omgivningens förakt, i alla fall av 20 procent av Sveriges röstberättigade och det är åt helsefyr alldeles för få. Resterande 80 procent hyser jag ingen större förhoppning om. Det som hände drabbade ju inte dem. 

Det man kan konstatera är att Herbert Tingsten, om någon levande själ minns honom, hade rätt i sitt ordstäv att “Medlidandet minskar med kvadraten på avståndet”. 

Jan-Ove Malmgren 2021-07-01

Bild: Begravningen av poliserna Lars Birger Wikanders och Uno Helderud som mördades 9 januari 1967 i Handen (jag minns det som i går). 

5 tankar på “Så har då de åtta av tio som röstade på invandringsvänliga partier vid senaste valet nu en död polismans blod på sina händer

 1. Göran Walther

  Mycket bra skrivit Jan Ove.
  Jag frågar mig dock hur många av dem som röstade på S och Löfven eller på något av de andra invandrarvänliga partierna som kommer att komma ihåg gårdagens skjutning av polismannen till nästa års val?
  Det skulle vara intressant att få veta i förväg… För en sak är nog säker, gårdagens skjutning kommer att förträngas och glömmas av många innan valdagen 2022.

  Svar
  1. Jan Ove Malmgren Postförfattare

   Tack Göran. Det gläder mig. Det här är glömt om några dagar. Löfvens deltagande är lika falskt som hans övriga uttalanden. Talmansrundor och myglet med röster kommer snart att ta överhanden över nyhetsflödet.

   Svar
 2. Göran

  Löfvén ja. Jag tror inte man skall ha någon som helst förhoppning om agerande från hans eller hans nya regerings sida. Undrar egentligen hur mycket han begriper? De fördömanden som kommer från honom vid presskonferenser och motsvarande är resultat av tal skrivna av talskrivare och spindoktorer. Löfvén läser innantill.
  Ni måste alla ha märkt vad som händer när manuset är slut eller han skall ägna sig åt huvudräkning (1 -100, inget mera avancerat). Det går inte bra.
  Det är då frågor får till svar typ “ingen såg det komma”, “det hade ingen kunnat förutse” eller det vanligaste svaret “vi har varit naiva”. Men med det senare uttrycket visar han egentligen upp hela spektaklet i sin fulla prakt. Han använder fel tempus. Korrekt att säga är: “vi är naiva”. Gärna med tillägget: “och för att lugna alla våra trogna väljare vill vi meddela att vi så kommer att förbli.”

  Svar
 3. SALA

  Så tyst det blev i Sverige!! Var är allah ni som är så “goda” människor och tycker att vi skall ta emot allah?????

  Att S eller MP eller C eller V känner något ansvar kan vi glömma

  Svar
 4. ulf

  LögnhalSpartiet har insett att deras enda möjlighet att behålla makten är att importera fler bidragstagare ,motprestationen givetvis röst på bidragSpartiet.Då spelar en polismans död ingen roll för Löfven,Damberg och spaden Johansson.Efter fortsatt intensivt pågående intag av ny befolkning
  finns bara vanliga etniska svenskar kvar i allt mindre antal och rösterna räcker inte mot bidragsfolket,S väljarbas utan eget förstånd.
  En mördad polis ,säger det igen en mördad svensk polis,betraktas av Socialdemokraterna och Löfven som en bagatell man bara rycker på axlarna åt och går vidare…….Tacka centern och Lööf som tydligen har samma ambition.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.