Kvinna misshandlad av okänd man när hon satt i sin bil

| 3 juli, 2021

Efter midnatt natten mot lördagen blev en kvinna i 30-årsåldern misshandlad i sin bil av en okänd man som körde upp bredvid henne. Ur den bilen hoppar en man i 20-årsåldern ut och rycker upp dörren till kvinnans bil för att sen ge henne ett knytnäveslag i hennes ansikte. När han gjort det hoppar han in i sin egen bil och försvinner från platsen. Kvinnan blir så pass skärrad av händelsen att när hon backar ut backar hon in i en parkerad bil. Det resulterar i en anmälan om trafikolycka. När polisen kommer till platsen så upplevde hon smärta och uppvisade en rodnad i ansiktet av slaget. Kvinnans vittnesmål backas upp av en annan person som var passagerare i hennes bil. Polisen skrev rapport om både misshandeln och om trafikolyckan. På polisens hemsida står inget om att de gripit den 20-åriga mannen

https://www.expressen.se/kvallsposten/kvinna-misshandlades-i-bil-backade-in-i-annan-bil-/?fbclid=IwAR031V9Ler9dqdVokOT_F7ri6b82cY9WStYR5PMF8F-v4ACNilJNkg-qgNk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.