Hur mindre väl möblerad får man vara som riksdagspolitiker?

| 11 juli, 2021

Jag undantar statsministern då han spelar i en division för sig. 

Frågan är i allra högsta grad berättigad. När de hitkomna mördarna tröttnat på att sitta i fängelse för en sådan struntsak som att ha mördat någon överlåter man numera det smutsiga hantverket till underåriga mördare in spe.

Egentligen är det enkelt. Man använder tilltänkta mördare som inte har fyllt 18 år. Är man under 18 år är straffvärdet löjligt lågt. Påföljden är ungdomsvård som är ett åtgärdsprogram från socialtjänsten. Andra åtgärder är till exempel ungdomstjänst eller sluten ungdomsvård. Barn under 15 år är minderåriga och kan inte ställas till ansvar för brott – oavsett vad. 

Man är snart ute och får nya uppdrag. Betänk att vi har mördare i så låga åldrar som 14-15 år. De bryr sig inte ett dugg om att det finns andra människor i närheten, de skjuter tills magasinen är tomma.  

Så tack kära politiker för era meningslösa tal i riksdagens talarstol där 90 procent av tiden går ut på att ösa ert hat över Sverigedemokraterna – det enda parti som är villiga att städa upp i Sverige. 

Men man får som man röstar och 80 procent av svenska folket vill ha det så här, val efter val. “Mina far/mor-föräldrar röstade på Per-Albin Hansson, mor och far röstade på Olof Palme och jag röstar på Stefan Löfven”. 

Aldrig har väl uttrycket “Die dummen Schweden” passat så bra in som här.

Jan-Ove Malmgren
Bild: Politiker i vila

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.