Person påkörd under bråk på campingplats i Åmål

| 11 juli, 2021

Strax efter klockan ett under natten till söndagen larmades polisen till en campingplats i Åmål där fyra personer slogs och flera anslöts under samtalet.
Magnus Schildt, vakthavande befäl vid polisen sade på söndagsmorgonen: “I samband med detta är det också en bil som kommer till platsen och, som vittnen uppfattar, tar sikte på en av personerna och kör på vederbörande och sen avviker från platsen. När polis och ambulans kommer till platsen förs den påkörda personen till sjukhus i ambulans. Personens tillstånd var på morgonen okänt men den ska ha varit vaken och talbar vid avfärden. Polisen har skrivit en anmälan om grov misshandel mot föraren av bilen. Men varken bilen eller dess förare hade strax före klockan fem hittats och ingen har heller gripits.

https://www.expressen.se/gt/person-pakord-vid-slagsmal-pa-camping/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.