En person anhållen efter knivskärning i Kallinge på lördagseftermiddagen

| 12 juli, 2021

Vid 15-tiden under lördagseftermiddagen larmades polisen om en skär eller stickskadad man i i 35- årsåldern i en bostad i Kallinge i Bleking. Polis och ambulans sändes till platsen, när de anlände så fördes den skadade till sjukhus med ambulans. Polis följde med till sjukhuset för att höra honom närmare om omständigheterna. Under lördagseftermiddagen var brottsplatsen fortfarande okänd. Senare under lördagen uppdaterar polisen sin hemsida först med att bostaden där mannen hittades har spärrats av och tekniker budas.

Ännu lite senare uppdaterar polisen en gång till med att polisens tekniker arbetar i anslutning till den bostad där mannen anträffats. På söndagsmorgonen skriver Kvällsposten att en person har anhållits under natten misstänkt för försök till mord i ärendet. Tidningen skriver också att den skadade mannens tillstånd är stabilt.
Polisens presstalesperson Sara Andersson sade på söndagsmorgonen: “Av utredningstekniska skäl är det känsligt att gå in på vidare uppgifter om ärendet.”

https://www.expressen.se/kvallsposten/en-anhallen-for-mordforsok-i-ronneby/?fbclid=IwAR1lLXAYlgcOxdqDJbyLEt40jN9Dr64bzaw7rGfN-bxyVR85gZjqxApIg1Y
https://brottsplatskartan.se/blekinge-lan/misshandel-ronneby-kallinge-204567

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.