Lägenhetsbrand i Hästveda, 35-årig kvinna gripen

| 12 juli, 2021

Vid ett-tiden under natten mot måndagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans till en lägenhetsbrand på Torggatan i Skånska Hästveda. Enligt larmet rörde det sig om rökutveckling i en lägenhet. När räddningstjänsten kom till platsen så kunde de konstatera att rökutvecklingen var koncentrerad till en lägenhet som är brandskadad. Lägenhetsinnehavaren en kvinna i 35-årsåldern befann sig i lägenheten, hon misstänkts för att ha anlagt branden och greps, men fördes till sjukhus för kontroll. Enligt uppgift ska ingen annan person befunnits sig i lägenheten och ingen annan kom till skada i samband med branden. Efter räddningsinsatsen så spärrades lägenheten av och under måndagen ska en teknisk undersökning genomföras.

https://www.expressen.se/kvallsposten/brand-i-lagenhet-kvinna-greps-pa-platsen/?fbclid=IwAR2yCCnK6vTBqhBAnhBSEWl7FuCZSh5nRFSxHva607Hoxa8YfuFKE52fFSs

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.