Skjutning mot lägenhetsdörr i Nydala i Malmö

| 12 juli, 2021

Strax före midnatt på söndagskvällen fick Malmöpolisen in ett larm om en skjutning mor en lägenhetsdörr i ett flerfamiljshus på Eriksfältsgatan i Nydala i Malmö. När polisen anlände kunde de konstatera att att det varit en skjutning. Enligt uppgift ska där varit ett flertal personer i lägenheten när skjutningen ägde rum, men ingen ska ha skadats. Polis har spärrat av ett område utanför liksom inne i lägenheten för teknisk undersökning och vapenhund sändes till platsen. Under natten mot måndagen har polisen jobbat med att samla in vittnesuppgifter och knackar dörr i området. På måndagsmorgonen fanns ingen misstänkt eller gripen i ärendet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/skottlossning-mot-bostad-i-malmo/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.