Två män till sjukhus efter knivattack vid Stigbergstorget i Göteborg

| 12 juli, 2021

Strax efter klockan ett larmades polisen i Göteborg att två män i 20-årsåldern blivit knivskurna vid Stigbergstorget i staden. Enligt uppgift ska männen blivit knivskurna i bland annat låret och rumpan och båda blev förda till Sahlgrenska sjukhuset i ambulans. Männens skador ska enligt uppgift vara allvarliga men inte livshotande. En gärningsperson ska ha lämnat platsen efter knivdådet springande, men ännu på måndagsförmiddagen finns ingen misstänkt eller gripen. Polisen har startat en förundersökning gällande försök till mord i ärendet.

https://www.expressen.se/gt/tva-personer-till-sjukhus-efter-knivattack/?fbclid=IwAR1uB_ATpYyfZZjw25ED6Z3xL7aFfvbgqVAtdk7AlABBDW8ftpIMu7daD30

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.