Mordförsök på Skärmarbrink tunnelbanestation

| 14 juli, 2021

Strax före klockan fem på onsdagsmorgonen fick Stockholmspolisen ett larm om en misshandel på tunnelstationen Skärmarbrink. När polisen kom fram påträffades mannen på platsen, enligt uppgift hade han fått stickskador och sändes i ambulans till sjukhus. Mannen var vaken och talbar vid avfärden. Gärningsmannen eller männen avvek från platsen efter dådet. Platsen spärrades av och en utredning om försök till mord har inletts. Tidigt på morgonen meddelade SL att tunnelbanelinjerna 17 och 18 inte stannade vid stationen. Detta stopp hävdes dock vid 7.15 då stationen återöppnade

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mordforsok-vid-tunnelbanestation-i-stockholm-/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.