Mord vid vandrarhem i Bredäng i södra Stockholm

| 15 juli, 2021

Vid 15.40-tiden på onsdagen larmades polisen för andra gången detta dygn till ett vandrarhem i Bredäng i södra Stockholm. Första gången de var där var vid 2-tiden under natten till onsdagen. Då tillkallades de till platsen efter samtal om bråk. När polisen var där under natten fann de ingen skadad person eller annan som kunde ge mer information. Polisen upprättade dock en anmälan om misshandel under natten innan de åkte ifrån vandrarhemmet.

Anna Westberg vid Stockholmspolisens ledningscentral sade under onsdagseftermiddagen: “Vi beordrades dit, men hittade ingen skadad person. Nu ringde de därifrån 20 i fyra och då säger man att man hittat en avliden person.”
När polisen under eftermiddagen kom till platsen så spärrades den av och de började med att arbeta med att samla in information. Enligt polisen ska det vara en man som hittats avliden på en parkering utanför vandrarhemmet.

Polisen berättar att mannen har skador som tillsammans med övriga omständigheter tyder på att ett brott har begåtts i samband med dödsfallet. Därför har polisen inlett en förundersökning gällande misstänkt mord. Enligt obekräftade uppgifter från Aftonbladet ska mannen blivit utsatt för knivvåld.
Ännu vid 17-tiden var den döda mannen inte identifierad. Polisen meddelade dock strax därefter att de hade en hel del information om vad som har hänt och riktar in det fortsatta arbetet utifrån det.

Enligt en av de boende på vandrarhemmet så ska han hört skrik och slagsmål ute på parkeringen under natten. Han ska även sett blod ute på vägen vid vandrarhemmet.
Mannen som vill vara anonym säger också: “Jag hörde bara bråket. Det var skrik. Sedan drog en eller två bilar i väg och efter det blev det tyst.”
Ännu vid 21-tiden på onsdagskvällen var Ingen frihetsberövad i ärendet.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-mord-vid-vandrarhem-i-bredang/
https://live.aftonbladet.se/supernytt/news/misstaenkt-mord-vid-vandrarhem.Ov8ZY2AG2?fbclid=IwAR0b-p4r84rb0Q18_5DUdauIeAO7RdLwxnb-c40uaCZpAf5wKBiCMcZqgOM

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.