Polisen vädjar om hjälp att lösa mordet på en kvinna som hittades död den 22 juni

| 15 juli, 2021

Under gårdagseftermiddagen kom en vädjan från polismyndigheten i Stockholm på deras hemsida om hjälp att lösa ett mord som skedde den 22 juni 2021. Det var då en kvinna hittades död i sjön Magelungen, i närheten av Ågestabron i Ågesta. Polisen rubricerade ärendet som mord då men han ännu inte några spår att följa. Enligt uppgift har kvinnan setts på kvällen, måndagen den 21 juni vid Farsta Strands centrum. Därför söker nu polisen vittnesiakttagelser, dels iakttagelser av kvinnan och eventuellt sällskap eller umgänge hon haft. Men polisen är också intresserad av iakttagelser av de kläder, skor och väska som kvinnan bär på fotografierna. Detta för att snart en månad efter kvinnan hittats så saknas kläder, skor och väska samt tillhörigheter.

Polisen skriver: “Har du gjort iakttagelser kring mordet, kontakta polisen på 114 14.”
För att se hur kvinnan ser ut gå in på länken nedan.

https://polisen.se/aktuellt/hjalp-polisen/2021/juli/polisen-soker-vittnen-till-mord-i-agesta/?fbclid=IwAR2t6dDs4dgXc5EqKTwWfnvcTs398PO9eTdOeevam3iG0ETY8CvDgd4dIc0

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.