16-årig pojke knivskuren i Strömsnäsbruk när han väntade på bussen mot Markaryd

| 16 juli, 2021

Vid 20.20 under torsdagskvällen larmades polisen till en buss på väg från Strömsnäsbruk till Markaryd. Enligt uppringaren så skulle det på bussen finnas en stick och eller skärskadad pojke. Enligt polisen så ska pojken fått dessa skador när han väntade på bussen i Strömsnäsbruk. Efter att bussen anlänt till stationen i Markaryd så anlände både polis och ambulans till platsen. Pojken som är i 16-årsåldern togs om hand av ambulanspersonalen, har fått vård på plats och ska inte behövt medfölja till sjukhus. Polispatrull är kvar på stationen i Markaryd och hör pojken närmare om omständigheterna vid brottet. De har också skrivit en anmälan om grov misshandel i ärendet. Ingen var vid 22-tiden gripen för brottet.

https://www.expressen.se/kvallsposten/pojke-knivskuren-i-markaryd/?fbclid=IwAR1ZNmfK89_UWZTXJ_mlqUd-S4ZZzkezpOoGRirPDtAyvHZkP5lve20TSew
https://brottsplatskartan.se/kronobergs-lan/misshandel-markaryd-205066

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.