Fyra tonåringar anhållna efter grov misshandel i Norby i Uppsala

| 16 juli, 2021

Vid klockan 19.40 på torsdagskvällen larmades polisen i Uppsala om att en tonåring hittats blodig på marken i Norby. När polis och ambulans anlände till platsen så fann de en svårt skadad person som fördes till sjukhus omgående. Polisen var förtegna hur illa skadorna var under natten. Vittnen uppgav att de sett fyra gärningsmän lämna platsen till fots när den misshandlade upptäcktes Flera polispatruller letade i området och samtliga fyra gärningsmän anträffades efter en tids letande och kunde gripas. Alla fyra anhölls senare av åklagare, misstänkta för grov misshandel. På polisens hemsida uppger de att alla de inblandade ska vara mellan 15 till 17 år. En förundersökning om grov misshandel, men för övrigt kommer polisen inte att lämna några övriga kommentarer kring ärendet med hänvisning till gärningsmännens ålder.

https://www.expressen.se/nyheter/grov-misshandel-i-uppsala-fyra-tonaringar-anhallna/?fbclid=IwAR1qlOiCXnbIHyz_quOJNIDNKzX-gQSBMe0oZcW3AHdF7gZO67yVR7J9xqU

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.