Två kvinnor och ett barn misshandlade av påverkad man

| 16 juli, 2021

Under torsdagen larmades polisen om att en man misshandlat två kvinnor och ett barn i Högsbohöjd i Göteborg. En av kvinnorna blev så svårt skadad att hon fick föras till sjukhus med ambulans, den andra kvinnan och barnet kontrollerades av ambulanspersonalen men behövde ingen ytterligare vård. Enligt uppgift ska de tre misshandlade och mannen inte ha någon relation till varandra. Innan polisen kom till platsen så hade den misstänkte mannen lämnat platsen, men flera vittnen följde efter mannen och gav uppgifter till polisen om var han befann sig. Vid gripandet så uppträdde mannen påverkat, han greps av polisen och innan ambulansen lämnade platsen fick de göra en provtagning på mannen. Mannen är nu misstänkt för tre fall av misshandel.

https://www.expressen.se/gt/kvinna-ford-till-sjukhus-misshandlad-av-okand-man/?fbclid=IwAR3H_SCJWLylIEsR2zBwcKZufsYoBTNDb41PgXQcyL_52_IX6p5B60mCBWE

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.