Ungdomsgäng kastade saker på E4, en ungdom i nedre tonåren upptryckt mot husvägg av uppretad mc-förare

| 16 juli, 2021

Vid 19.30-tiden på torsdagskvällen fick polisen flera larm om ett bråk på Storgatan i Skillingaryd i Vaggeryds kommun. Polisen åkte ut på ärendet, och när polisen anlände till platsen så visade det sig att det rörde sig om några ungdomar som i stället befunnit sig i närheten av E4 och kastat ett föremål på vägbanan. detta påfundet hade retat upp flera motorcyklister och det blev bråk mellan dem och ungdomarna. En av pojkarna, som är i nedre tonåren ska ha blivit upptryckt mot en vägg av en av mc-förare. Polisen meddelar att ingen har behövts föras till sjukhus och ingen har heller blivit gripen i ärendet. Polisen har skrivit flera anmälningar om försök till misshandel och ringa misshandel. Om anmälningarna gäller ungdomarna eller mc-förarna framgår inte av polisens hemsida. Men förhoppningsvis gäller anmälningarna båda parter då det är allvarligt att ungdomsgäng slänger saker på vägbanan.

https://www.expressen.se/gt/ung-pojke-upptryckt-mot-vagg-av-mc-forare/
https://brottsplatskartan.se/jonkopings-lan/brak-vaggeryd-storgatan-205068

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.