Oskyldiga drabbas av ‘gänguppgörelser’, då ‘gapar’ och ‘skriker’ (skit)politiker sig hesa, men gör INTE ett SKIT – KLÄM ÅT ‘rötäggen’ och sätt dem ‘bakom lås och bom’!

| 19 juli, 2021

Varje gång oskyldiga drabbas av ‘gänguppgörelser’ kommer en ‘kavalkad‘ eller snarare ‘radda‘ av politiska fördömanden från den ‘politiska adeln‘ (HÄR och HÄR).

Men det är bara ‘mycket snack och lite verkstad‘.

Det är ju INTE första gången oskyldiga drabbas (t ex HÄR). Vem vet var det inträffar nästa gång, men det kommer INTE vara närstående till den ‘politiska adeln’ som drabbas. Om så hade skett hade det ‘tagit hus i helsike‘ för länge sedan. Så länge deras ‘nära och kära’ känner sig ‘trygga’ och ‘säkra’ kommer INGA drastiska åtgärder vidtas.

I det senaste fallet var det ju barn i ett mindre ‘bemedlat‘ bostadsområde som drabbades ånyo (HÄR och HÄR), som om dessa barn vore ‘försumbara’ jämfört med barn från den ‘politiska adeln’. Till dags dato, verkar det som INGA barn från den ‘politiska adeln’ drabbats av ‘gänguppgörelser’.

När skall dessa (skit)politiker gå från ‘ord till handling’?

Ta lärdom från Danmark (HÄR).

Kläm åt ‘rötäggen’ (s k  ‘malparidos‘) och sätt dem ‘bakom lås och bom‘ under lång tid, PUNKT SLUT.

Göran Svensson är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Författare: Göran Svensson

är internationellt verksam forskare och forskningsledare inom Business & Management – skriver som privatperson på sin blogg (https://nordinavia.se) ‘pang på rödbetan’ om aktuella samhällsfrågor ‘utan krusiduller’.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.