Bilsprängning för andra natten i följd i Hässleholm

| 20 juli, 2021

Vid tio minuter över tre under natten mot tisdagen så hörde en patrullerande polispatrull en kraftig smäll i Hässleholm och strax därpå lokaliserade patrullen var den kraftiga smällen kom ifrån. Det var för andra natten i rad en explosion vid eller på en personbil. Polisen har spärrat av platsen och tillkallat Nationella bombskyttet. Polisen uppger att man har kontrollerat ett antal personer men att ingen person är misstänkt för brott i nuläget.
Thomas Söderberg, vakthavande befäl på polisen säger: “Vi tror att det är en banger eller motsvarande, en kraftig fyrverkeripjäs som smällt av. Vi tror man lagt den ovanpå bilen och åkt i väg.”
Denna sprängning var den andra i Hässleholm på ett dygn, vid den förra som inträffade tidigt på måndagsmorgonen fick en bil materiella skador. Så nu har polisen börjat arbeta med hypotesen att båda smällarna har med varandra och göra. För även den sprängningen som skedde under måndagsmorgonen ska ha varit en banger.

https://www.expressen.se/kvallsposten/ny-explosion-i-hassleholm-bombskyddet-inkallat/?fbclid=IwAR0CK1esonkvvy1GgE597WzwBRRzdaghXCakB5PcrWeOGea1vM9GmGMFPCk

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.