Flera gärningspersoner tog sig in och vandaliserade utomhusbad i Lammhult

| 20 juli, 2021

Strax innan klockan ett under natten mot tisdagen larmades polisen om ett intrång utomhusbadet på Växjövägen i Lammhult. Enligt polisen var det ett okänt antal personer hade tagit sig in på området och vandaliserat och förstört saker inne på badet. De ska också ha hoppat på en bil som stod parkerad utanför badet. När polisen anlände hade vandalerna redan hunnit lämna platsen. Polisen har skrivit en anmälan om olaga intrång samt skadegörelse i ärendet. I nuläget finns ingen misstänkt eller gripen.

https://www.expressen.se/kvallsposten/flera-personer-brot-sig-in-och-vandaliserade-utomhusbad/?fbclid=IwAR0wv2OxY70prpI3lWeE6jggHwe_wnsKZzwgkzbDkADhytI7Q7qZb36Sdpw

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.