För andra dygnet i rad brann bilar i Trollhättan

| 20 juli, 2021

Strax innan 22 på måndagskvällen var det åter dags för nya bilbränder i Trollhättan. Det var då som flera larm inkom till polisen och räddningstjänsten om att flera bilar brann i Lextorp. Polis och räddningstjänst har varit på plats, och bilarna har kunnat släckas. Vid branden var det tre bilar som brann på en parkering vid Granngårdens centrum. Polisen var kvar under hela släckningsarbetet som tig lång tid då två av bilarna är elbilar och de var svårsläckta för räddningstjänsten. Att räddningstjänsten ville ha polisen kvar på platsen beror enligt inre befäl på Norra Älvsborgs räddningstjänstförbund Mona Hedman på att det är ett oroligt område och att det normalt varit stökigt där när räddningstjänsten varit där tidigare. Vid 22.45 hade polisen inte ännu skrivit någon anmälan i ärendet men vakthavande befäl Göran Carlbom säger att det säkerligen kommer att handla om skadegörelse genom brand.

https://www.expressen.se/gt/flera-bilbrander-i-trollhattan-andra-kvallen-i-rad/?fbclid=IwAR1VoQGHcaCQb-L6NmifSYEV_UVku0LEemlu4j1Q_ShDijX9Jp_ZG1lRwFw

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.