Ghazal Saberian (SD): SÄNK BEVISKRAVEN FÖR ATT KUNNA HÄKTA GÄNGKRIMINELLA

| 20 juli, 2021

Alla nio gängkriminella som anhållits för för skjutningen där två små barn träffades av kulorna har släppts på fri fot. Enligt åklagaren finns inte tillräckligt starka bevis för att kunna häkta dem. Sänk beviskraven för att kunna häkta personer med kopplingar till gängkriminalitet som anhållits för brott och i synnerhet vid vapenbrott. 

Morgan Johansson säger att vi kommer ha i alla fall tio år av fortsatt vapenvåld mitt bland laglydiga medborgare. Ungefär som att det bara är något folk får ta och acceptera och leva med. 

Två småbarn, 5 och 6 år, har träffats av skott för att ett gäng 17-29-åringar står och viftar med vapen mitt i ett bostadsområde för att vi har en regering som i snart åtta år har dragit benen efter sig och visat en sådan ovilja att agera att man knappt tror att det är sant. 

Makten före allt. I vilket annat land som helst hade en justitieminister efter sådant misslyckande efter misslyckande haft anständigheten att avgå. Men i Socialdemokraternas Sverige går makten före allt. Makten eller folkets bästa? Sossen kommer alltid att välja makten.

Ghazal Saberian, Stockholmspolitiker i opposition (SD), opinionsbildare, samhällsdebattör


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.