Kvinna misshandlad vid bråk på camping i Gnosjö

| 20 juli, 2021

Under natten mot tisdag uppstod ett bråk på en camping i Gnosjö.
Enligt P4 Jönköping startade det hela med att ett bråk utbröt mellan två män, medan man kan läsa på polisens sida att det var ett bråk i en stuga på campingen. När polisen väl kommer på plats greps en man i 30-årsåldern. Den 30-åriga mannen greps på platsen och är enligt polisen misstänkt för misshandel, barnfridsbrott och ringa narkotikabrott för eget bruk. En kvinna i 30-årsåldern, ska inte ha behövt ambulansvård för sina skador.

Man kan dock läsa i Expressen att kvinnan ska ha blivit inblandad i bråket och slagen i huvudet. Hon har inte fått några allvarliga skador. Man kan också läsa i tidningen att en man i 40-årsåldern är gripen misstänkt för misshandel, och att polisen tror att den gripne mannen och kvinnan som enligt tidningen skulle vara höggravid har någon form av relation. Hur bråket uppstod och hur den höggravida kvinnan blev inblandad är dock inte känt enligt tidningen.
Vilken källa ska man tro på och hur ska man tolka det Expressen skrivit?

https://www.expressen.se/gt/hoggravid-kvinna-misshandlad-blev-slagen-i-huvudet/?fbclid=IwAR1W0AD6DX-El7g4bB4XTvCzBKmxO4Zpmfc2q7gawIoszVFgSNuiaRvbql4
https://brottsplatskartan.se/jonkopings-lan/sammanfattning-natt-jonkopings-lan-205461

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Kvinna misshandlad vid bråk på camping i Gnosjö

 1. Ja

  Det stämmer inte, ingen som blev misshandlade och inga män som bråkade

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.