Man knivskuren i Uddevalla efter att ha blivit jagad av flera gärningsmän

| 20 juli, 2021

Tjugo minuter över midnatt natten mot tisdagen larmades polisen om en knivskärning i Dalaberg, i Uddevalla. En person under sin kvällspromenad påträffar en knivskuren man och vinkar in en bil som kör den knivskadade mannen till Uddevalla sjukhus. Efter att mannen inkom till sjukhuset i Uddevalla så sändes han vidare i ambulans till Norra Älvsborgs Länssjukhus. Under förhör som polisen gjort med mannen på sjukhuset så har han uppgivit att han blivit jagad av ett antal gärningspersoner för att sedan när dessa kommit ikapp mannen blivit knivskuren över bröstet. Enligt uppgift är mannens skador inte vara livshotande. Polisen har skrivit en anmälan om grov misshandel i ärendet. Ingen var ännu vid sjutiden gripen för knivskärningen.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-i-uddevalla-ford-till-sjukhus/?fbclid=IwAR2cG5wYVrNdc-6spzk3QwAIzO-bJttrHy7vLU3G4yKUp7G0sY3tfRl0mWg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.