STOCKHOLM: Man rånades på sin Porsche: ”Han gör en mantelrörelse och riktar pistolen mot mitt huvud”

| 20 juli, 2021
”Jag var säker på att han skulle skjuta ihjäl mig”, säger bilägaren efter att ha blivit rånad på sin bil. FOTO: LÄSARBILD

Fyra maskerade och beväpnade män tvingade till sig en Porsche i Spånga centrum i västra Stockholm under måndagen. Ägaren till bilen berättar nu om händelsen i Aftonbladet och säger att en av männen gjorde en mantelrörelse med pistolen och riktade den mot hans huvud.

– Fick riktig dödsångest. Jag var säker på att han skulle skjuta ihjäl mig, säger bilens ägare.

Ett dygn efter händelsen påträffar polisen bilen i Falun. Polisen tar upp jakten på bilen och Porschen kraschar med en annan bil. Fyra män springer från platsen och polisen har ännu inte kunnat gripa någon. 

– De har alltså pistolhotat mig och rånat mig på min bil för att åka till Falun. Jag kan inte förstå hur de här grabbarna har hamnat i den här situationen i livet, säger ägaren till Aftonbladet.

Omni


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.