Analys: Fiasko för Stefan Löfven – fatal miss med jobben

I fjol, 2020, skulle Sverige ha Europas lägsta arbetslöshet, enligt Socialdemokraterna och Stefan Löfven men det blev ”ett fiasko”, skriver Di. (Foto: TT)

I fjol, 2020, skulle Sverige ha Europas lägsta arbetslöshet, enligt Socialdemokraterna och Stefan Löfven men det blev ”ett fiasko”, skriver Di i en analys och menar att handlingskraft saknas för att ordna jobben där de verkligen behövs.

Enligt Di-skribenten Henrik Mitelman kommer det löfte som statsminister Stefan Löfven och Socialdemokraterna gav för drygt fem år sedan rejält på skam, då hette det, skriver han, att Sverige skulle ha Europas lägsta arbetslöshet, men det blev ”ett fiasko” med att ordna fram jobben.”

Läs i Dagens PS


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Analys: Fiasko för Stefan Löfven – fatal miss med jobben

 1. ulf

  Sveriges i särklass största fiasko heter Löfven.🤯En sämre statsminister är fullkomligt omöjligt att hitta någonsin……… hans anhang till sk regering likaså,och Lööf i en falsk klass för sig,helt oslagbar i utraderat förtroende.🙄🙄

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.