“Stök” i Kronogården med omkringliggande områden för tredje kvällen i rad

| 21 juli, 2021

För tredje kvällen var det “stök” i Trollhättan. Vid 22-tiden fick polis och räddningstjänst ut till området Kronogården efter att någon larmat om att de känt lukten av brandrök, och sett krossade rutor på en skola. Men varken det ena eller andra visade sig vara sant.
Vakthavande befäl Göran Carlbom säger: “Det har varit någon som hört några smällare och så, men inga tecken på brand eller trasiga rutor. Vi har anträffat spår av smällare, men det har inte varit några skador i övrigt.”

Så räddningstjänsten kunde lämna över ärendet till polisen.
Till Ttela sade inre befäl på räddningstjänsten Peter Gustafsson: “Det har varit en hel del raketskjutning under kvällen och inringaren tyckte att det luktade brandrök vid skolan, men vi har kontrollerat och det var ingen brand.”
Göran Carlbom säger till sist: “Efter de senaste dagarnas oro i området, har polis varit på plats med extraresurser där. De håller sig i orådet där och stävjar situationer om de uppkommer.”

https://www.expressen.se/gt/stokigt-i-trollhattan–tredje-kvallen-i-rad/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.