Aggressiv man i Vallås i Halmstad greps efter att ha hotade och slagits

| 22 juli, 2021

Under onsdagskvällen larmade flera personer om en aggressiv och våldsam man Vallås centrum i Halmstad. Enligt uppgift ska gärningsmannen som var i 30-årsåldern gått omkring i Vallås centrum och hotat och bestulit minst en person. Gärningsmannen beskrevs som aggressiv och påverkad, han ska vid ett tillfälle ha slagit en pojke under 18-år i huvudet och dragit ned honom på marken och stulit hans väska. När polisen ankom till platsen blev de kontaktade av personer som såg och följde mannen och kunde hjälpa polisen genom att dirigera patrullerna till mannens position. När väl polisen lokaliserat mannen så kunde han omhändertas och vid visitationen så fann polisen en väska som misstänks tillhöra den unga pojken. Mannen greps misstänkt för stöld och misshandel.

https://www.expressen.se/kvallsposten/aggressiv-man-hotade-och-slogs-i-vallas-greps/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.