Man i 60-årsåldern slogs blodig av jämngammal man vid kolonilott i Göteborg

| 22 juli, 2021

Vid 18.30-tiden utbröt ett blodigt slagsmål mellan två 60-åriga män vid en kolonilott i Göteborg. Enligt uppgift ska den ena av männen slagits blodig med ett tillhygge. Initialt fick polisen uppgifter om att båda männen slagit varandra blodiga. Men när polisen kom till platsen kunde de konstatera att bara den ene av männen slagits blodig. Enligt uppgift ska han haft skador i huvudet och på armarna och han fördes med ambulans till sjukhus. Polisen kunde därefter gripa den andra mannen som nu är misstänkt för grov misshandel. Vid sök i det närliggande området så hittade polisen det blodiga tillhygget. Vad som utlöste bråket som slutade i den grova misshandeln är ännu okänt.

https://www.expressen.se/gt/man-har-slagit-varandra-blodiga-vid-kolonilott/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.