Johan Westerholm: Glädjekalkyler bakom regeringens beräkningar av slopad ungdomsrabatt

| 23 juli, 2021
Häktescell. Foto: Kriminalvården.

Den slopade ungdomsrabatten vid straffutmätning togs emot med blandade känslor av oppositionen och opinionsbildare av olika karaktär. Men oaktat vad så baseras regeringens beslut och förslag på något som kan betecknas som rena glädjekalkyler. Trots att Kriminalvården varnar för ett större behov av permanent ökade anslag och platser gör regeringen bedömningen att antalet intagna kommer att minska totalt.

Johan Westerholm


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Johan Westerholm: Glädjekalkyler bakom regeringens beräkningar av slopad ungdomsrabatt

 1. Salha

  Det ENKLA svaret är att om man stryper MASSMIGRATIONEN blir det färre som behöver bostad på våra kriminalvårdsanläggningar och om man samtidigt kontrollerar alla som INTE har rätt att vara här och skickar ut dem kommer vi kanske kunna stoppa kostnadsutvecklingen. Annars återstår ökade skatter tills landet ger upp och övergår till det islamistiska klan samhället med bevakad gräns från våra nordiska grannar.

  VAD VÄLJER DU??

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.