BITTE ASSARMO: Public service tonar ner allvaret i Nadim Ghazales twittrande

| 25 juli, 2021

“När Peter Springare för några år sedan påtalade att invandrare är överrepresenterade i kriminalitet blev det hårda konsekvenser. Men för Nadim Ghazale finns inte nog med omhuldande ursäkter, efter att han kallat Israel en ”mänsklig cancer” och spytt ur sig annan hatretorik på Twitter.

”Det är en svår balansgång att vara polis och och offentlig person. Han har säkert många lärdomar att dra av det här, men han har definitivt mitt stöd”, säger Stefan Gustafsson, biträdande lokalpolisområdeschef i Borås, till Sveriges Radio P4.”

Bitte Assarmo

Läs Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 • 1
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “BITTE ASSARMO: Public service tonar ner allvaret i Nadim Ghazales twittrande

 1. ulf

  Det säger ändå allt om denna person när man ser och hör hans uttalanden.Normalt en skamfläck för sin yrkeskår men det kanske är så här vedervärdigt en polis skall agera för att passa in i uniformen 🙄🙄☹️
  Att sedan idioten Morgan J tar alla tillfällen i akt att spy galla även han samt försvara denne bevisligen helt olämpliga polis gör en ännu mer illamående.Praktexempel på polis och politiker i dagens raserade Sverige förstört av mångkultur och såna här pajaser som helt misssat vad yrkesstolthet/etik innebär. Att han får fortsätta som polis efter detta är fullständigt obegripligt ,men i Sverige skall man tydligen pissa på sin egen yrkesheder och roll,för att hedra sin uniform……med noll intelligens.🤡🤡🤡🤯

  Svar
 2. ulf

  Undrar om hans polis kollegor tycker att han hedrar dem ,uniformen och polisyrket….?🤯

  Svar
 3. Göran

  Mig förefaller det som att både Morgan och “Blomsterkransgossen” agerar som motsvarigheten till kleptomaner när de hamnar bakom ett tangentbord på en dator. De kan helt enkelt inte låta bli….
  Jag vet hur det är……

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.