Johan Westerholm: USA: BLM-rörelsen tappar stöd över partigränserna

| 25 juli, 2021
BLM-demonstration i Washington DC 30 maj 2020. Foto: Wikipedia.

I USA upplever nu Black Lives Matter en snabb vindkantring. En majoritet av amerikanska väljare är nu allt mer kritiska mot rörelsen, en majoritet som spänner över parti- och rasgränser. Kvar finns endast stödet från en kärna bestående av intellektuella vänsteraktivister och medieföreträdare på den extrema vänsterkanten.

Black Lives Matter- rörelsen, BLM, tappar nu i stöd i USA. Samtidigt som Demokraterna i kongressen avser inleda en utredning om stormningen av Capitol Hill den 6:e januari i år så anser en majoritet på nära två tredjedelar att en utredning om BLM-relaterade upplopp skall genomföras av USA:s president Joe Biden och vicepresident Kamala Harris. Detta rapporterar Rasmusen Reports som tillsammans med National Police Association genomfört en gallup-undersökning bland amerikanska väljare…

Johan Westerholm

Läs vidare på Ledarsidorna


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  • 1
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.