BITTE ASSARMO: Vi lever i de meningslösa manifestationernas tid

| 27 juli, 2021

“Vet ni vad jag är trött på? Jag är trött på meningslösa manifestationer. Godhetsyttringar som inte innebär några uppoffringar och inte leder till något annat än att personen eller personerna som ägnar sig åt det får massmedial uppmärksamhet och en chans att känna sig riktigt goda och präktiga inombords.

Att jag är kritisk till det här initiativet innebär naturligtvis inte att jag tycker det är fel att engagera sig i miljö och klimat. Jag har inget emot pilgrimsvandringar heller. Så folk får gärna pilgrimsvandra både till och från Glasgow, och promenera i alla andra sammanhang också, om de känner för det. Men varför basunera ut allt med så självrättfärdigt eftertryck? Vad hände med Jesu ord om att be i avskildhet på sin kammare och allt det där?”

Bitte Assarmo

Läs i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.