Grov misshandel på Avenyn utanför Lilla London

| 27 juli, 2021

Vid halv ettiden under natten mot tisdag misshandlades två män på Avenyn utanför Lilla London i centrala Göteborg. Enligt uppgift var det fyra män som misshandlat två andra män. Dock ska ingen fått några allvarligare skador.
Polisens presstalesperson Christer Fuxborg sade på tisdagsmorgonen: “Vi vet inte riktigt de bakomliggande orsakerna, men vi har kameraövervakning på Avenyn, så vi kommer säkert att kunna se mer detaljerat vad som händer där.”
Christer Fuxborg fortsätter med att säga: “De två blir slängda till marken och får bland annat ta emot sparkar och slag. Den ena blev omplåstrad av ambulanspersonal men behövde inte åka med till sjukhuset.”
Efter misshandeln går de 4 misstänka killarna in på en nattöppen snabbmatsrestaurang och sedan larmas polis till platsen. När polisen anländer till platsen står de 4 misstänka på utsidan av restaurangen och springer för att försöka undkomma gripandet. Men samtliga kan efter en kort jakt gripas i närområdet.

https://www.expressen.se/gt/fyra-gripna-for-misshandel-i-goteborg-i-natt-/?fbclid=IwAR0UPGvFQk8WiXpDRnQt0B6VcCvLOszV6XJUflLXAdO2VzPdG3_mmrNEzdA
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-kvall-och-natt-vastra-gotalands-lan-206066

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.