Mord och självmord i lägenhet i Härnösand, barn fanns i lägenheten då dådet begicks

| 27 juli, 2021

Strax före klockan 19 på söndagskvällen larmades polisen till en lägenhet i Härnösand. I lägenheten påträffades två döda personer, enligt uppgift en man och en kvinna och där en av dem hade blivit mördad. Under söndagen bekräftade polisen att de döda hade en relation med varandra. En åklagarledd förundersökning är inledd och hypotesen i nuläget är att den ena personen dödat den andra och därefter tagit sitt liv. Och polisen menar att inget tyder på att någon ytterligare person är inblandad.

Under söndagen spärrades platsen av för teknisk undersökning, de vidtog också flera ytterligare utredningsåtgärder, bland annat förhör och dörrknackning i området. Enligt polisen finns det vittnen till delar av händelseförloppet. Under måndagen kom ytterligare uppgifter om detta mord och självmord, och det var att det under mordet och självmordet fanns två barn i lägenheten. Polisen utreder nu ärendet som mord och barnfridsbrott.
Åklagaren Karin Everitt som leder utredningen säger: “Ärendet utreds som misstanke om mord och barnfridsbrott.”

https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/misstankt-mord-i-harnosand-2
https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vasternorrland/efter-valdsdadet-i-harnosand-tva-barn-omhandertagna?fbclid=IwAR1dmN2XOnbok4OO8JCvYX8dFxYOt92_wjE6mlkg8qXKD6SpKkbYutqrUUc

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.