30-årig man knivhuggen vid pizzeria i Karlsdal i Västerås

| 28 juli, 2021

Under tisdagskvällen har en stor polisinsats pågått i Västerås, och enligt polisen så utreder de ett grovt brott. Enligt obekräftade uppgifter i Aftonbladet har en person blivit knivhuggen utanför en pizzeria. Ett område i stadsdelen Karlsdal ska ha spärrats av enligt polisen som för övrigt är ganska förtegna om insatsen.
Förundersökningsledare Helene Daun sade: “Vi utreder ett grövre brott. Det finns ingen gripen och ingen misstänkt i nuläget. Vi samlar in uppgifter och hör vittnen.”
Region Västmanland skriver på sin hemsida under kvällen att en man i 30-årsåldern kommit in och nu vårdas på sjukhus med svåra skador. Men enligt sjukhuset ska tillståndet vara stabilt. I Aftonbladet står det att 30-åringen ska ha blivit knivskuren eller huggen i samband med ett bråk mellan flera personer vid en pizzeria. Och det saka enligt tidningen vara flera gärningspersoner. Där står också att polisen har inlett en förundersökning om misstänkt mordförsök.

https://www.expressen.se/nyheter/person-knivhuggen-vid-pizzeria-i-vasteras/
https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/m12o9l/uppgifter-person-knivhuggen-i-vasteras

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.