Är Polisen i Sverige är ett skämt?

Sträckan Malmö-Ystad på E65 har drabbats av stenkastning mot enbart danska bilar. 

Utomlands skrattar man åt Sveriges “Kalle Anka polis”. Hur är det ens möjligt att stenkastningen har kunnat fortgå sedan i April i år utan att man fått fast förövarna? Hur är det möjligt? 

Har vi för många “dialogpoliser”, för många “skrivbordspoliser”, för många “elskoterpoliser”, för många “hur står det till här då – poliser” eller är hela poliskåren en parodi på Kalle Anka? 

Man måste ställa de här frågorna. Gång på gång på gång misslyckas den svenska polisen med sitt uppdrag. Men det som är mest flagrant just nu är att 100 danska bilister har fått sina bilar förstörda sedan i våras och trots att polisen haft drygt 100 dagar på sig att lösa detta har man inte varit i närheten av ett gripande. 

Men, och det här känns trösterikt för de drabbade, man undersöker saken – men man är inte riktigt där – än. 

Hur är det ens möjligt?  

Jan-Ove Malmgren, 2021-07-28

Bild: NSD

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Är Polisen i Sverige är ett skämt?

 1. ulf

  Det är nog pizzan som saknas………eller hjärncellen 🤯🤯🙄🙄 Man får inte förarga Löfvens berikande väljarbas,då får ju S inga köpta bidragsröster.
  Intelligensen räcker bara till att kasta sten,men röstar du på S så är de i samma nivå….Ungefär stenåldersnivå eller ren djungelnivå.Berikning i s tappning 🐷🙄 Stenkastning mot bilar är den nya normen för att man skall anses som berikande för Sverige,och även Danmrk.Visst är det härligt med mångkulturens olika grader av påverkan och berikning.Ända till Morgan eller fjortisen Strandhäll får en sten i pannbenet….. men då är det väl synd om stenkastarna som vanligt de är ju offer……..🤯🤯🤯🤯utan hjärna.Nej detta är framtiden för tokdårarna i S,Mp och C med knähundar.Sverige utvecklas verkligen…….till stenåldersnivå.Ett nytt U land.

  Svar
 2. Dan Astrom

  Ha ha ha… 👍😂
  Det är samma handlingskraft i polisväsendet som i resten av myndigheterna i Sverige. Den enda myndigheten som verkar fungera är Skattemyndigheten och mynd7gheterna som är inblandade i utlandsbiståndet.
  Sverige är både unikt och fantastiskt… 🙈🙉🙊

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.