Hans Sandin: Inför en årlig antirasistisk miljard till civilsamhället? En mycket farlig väg att gå!

| 28 juli, 2021
Det är dags att vi sätter fler verktyg i händerna på våra mest kompetenta samhällsbyggare, skriver debattörerna. Bild: Nora Lorek

Nu vill (S) använda en miljard/år av skattebetalarnas pengar för anti-rasistiskt arbete, dvs stötta islamistiska föreningar (“konstigt” nog blir det resultatet av denna politik). Allt för att köpa invandrarröster inför nästa års val.

Socialdemokraterna använder statskassan som sin alldeles egna partikassa. Påminner inte så lite om andra inte så demokratiskt nogräknade stater.

Det svenska samtalet om integration måste sluta handla om att ålägga individuella människor hela ansvaret för den egna integrationen. I stället bör vi fokusera på att stötta de krafter som utför stordåd i tysthet, skriver Sara Kukka-Salam och Jesper Eneroth, Socialdemokrater för tro och solidaritet.

Det är dags att vi sätter fler verktyg i händerna på våra mest kompetenta samhällsbyggare. (Islamisterna) Därför menar vi att regeringen bör avsätta en årlig ”antirasistisk miljard” i öronmärkta pengar som genom en vanlig ansökningsprocedur ska gå till att bekosta projekt i civilsamhället som syftar till att bekämpa rasismen i vardagen. Det är en investering som kommer att betala sig mångfalt.

Hans Sandin

GP


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Inför en årlig antirasistisk miljard till civilsamhället? En mycket farlig väg att gå!

 1. Carl den 12

  Och hur ser budgeten och taket ut ekonomiskt ang motverka, att barn far illa i skolan som att motverka mobbning🤔

  Calle önskar att vi som är kristna, för jämlikhet(på riktigt) och av andra skäl, verkligen inte ska behöva vara med och finansiera föreningsliv som går helt emot våran övertygelse och tro i ett kristet land som Sverige faktiskt är, även om man gör allt ifrån politiskt håll för att utplåna våra traditioner, kulturarv och historia.

  Och det här kallar man för religionsfrihet, när det är allt annat än just det.

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.