Tre personer greps för grovt vapenbrott i bil parkerad utmed vägen mot Sotenäsområdet

| 28 juli, 2021

Tre personer greps natten till onsdagen i Bohuslän misstänkta för grovt vapenbrott. Det hela började med att polisen skulle kontrollera en stillastående bil strax innan klockan två på natten. När polisen gjorde denna kontroll så fann de en skarpladdad pistol och flera knivar i bilen.
Polisens presstalesperson Christer Fuxborg sade: “Slumpen gör att en patrull ser att den här bilen står parkerad utmed en länsväg i Sotenäsområdet. När vi kontrollerar bilen och de tre passagerarna hittar vi vapen och knivar, vilket gör att de här personerna är misstänkta för grovt vapenbrott.”

De tre personerna som var i bilen är enligt uppgift kända sedan tidigare av polisen och alla greps på plats och bilen togs i beslag.
Christer Fuxborg sade: “Är det grovt vapenbrott grips och anhålles man per automatik på plats. Jag kan däremot inte bekräfta om de är kända av oss.”
Under onsdagen ska polisen vidtaga fler utredningsåtgärder, bland annat ska vapnet undersökas om det är en replica eller det är ett riktigt vapen. Knivarna vet vi vet vi att det rör sig om.

https://www.expressen.se/gt/tre-gripna-i-bohuslan-hade-skarpladdad-pistol/?fbclid=IwAR1AVqWpAuoR9xqdYwIPJjANPqbBJSNDHtWaCfhX6r1W-KKQp6e2vA54vM8

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Tre personer greps för grovt vapenbrott i bil parkerad utmed vägen mot Sotenäsområdet

 1. Carl den 12

  Bra jobbat utav våra mycket kompetenta poliser och tack för att ni finns❤

  Calle tackar, samtidigt för att ni på PS lyfter och förgyller med bilder på våra vardagshjältar😉

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.