Misstänkt 40-årig våldtäktsman gripen i butik för snatteri

| 29 juli, 2021

En man i 40-årsåldern har gripits och häktats misstänkt för en våldtäkt respektive ett våldtäktsförsök i Stockholmsområdet. Enligt polisen var det den 20 juli som mannen misstänks ha överfallit en kvinna vid ett soprum i Sundbyberg. Förövaren brottade ner kvinnan. Men hon lyckades ta sig loss och vittnen kunde fotografera mannen. Senare under kvällen attackerades och våldtogs en annan kvinna på Kungsholmen i Stockholm av en man med samma signalement. Men mannens flykt undan rättvisan var inte lång då han greps på torsdagen den 22 juli i samband med ett snatteri i en matbutik i Sundbyberg.

Matti Dardlofa vid Solnapolisen säger: “I jakten efter gärningsmannen har våra resurser samverkat med lokalsamhället. Två dagar senare grips han för ett ringa brott i en butik i Sundbyberg. Då har personalen i butiken uppmärksammat oss och lagt signalementet på minnet. De är de som larmar dit oss och identifierar den troliga gärningsmannen. Mannen är nu häktad misstänkt för försök till våldtäkt och våldtäkt. Men han är även misstänkt för snatteri i den butik han greps i.

https://www.expressen.se/nyheter/misstankt-valdtaktsman-greps-vid-snatteri/

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.