Polis kontrollerade person i Bergsjön, hittade ”en mängd” narkotika

| 29 juli, 2021

Vid 17.40-tiden på onsdagen anträffade en polispatrull en ”misstänkt person” på en hållplats vid Teleskopgatan i Bergsjön. I samband med att polisen anträffade personen så kontrollerades denne och då fanns misstanke om narkotikabrott. När sen polisen med hjälp av en hundpatrull så anträffades en mängd narkotika i anslutning till hållplatsen. Under tiden som sökinsatsen pågick så begärde polisen att kollektivtrafiken skulle stängas av, vilket också gjordes. Personen tas med för kroppsbesiktning och misstänks för narkotikabrott innehav i överlåtelsesyfte. Efter att personen omhändertagits och sökinsatsen var klar släpptes åter kollektivtrafiken på igen och rullade då som vanligt.

https://www.expressen.se/gt/krim/polis-kontrollerade-person–hittade-en-mangd-narkotika/?fbclid=IwAR1OU8wKRlsVYJVZmq_cJoPq-xx1ENs6ZHFXhKJ_BdlYHuFYkJupn33ZhnY
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/narkotikabrott-goteborg-206217

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.