Den osynlige mannen

| 1 augusti, 2021

Den osynlige mannen håller sig gömd i vanlig ordning. Det gör han för det mesta men alltid när det gäller att avtacka eller hedra mördade svenskar – om de mördas av invandrare. Denna gång var det en svensk polis som blev invandrarnas senaste offer efter en ren avrättning. För att förstärka intrycket att polismannen saknade betydelse var varken Stefan Löfven eller någon annan representant från regeringen närvarande vid polismannens begravning. 

Att Löfven i stort sett alltid är “på fel plats vid fel tillfälle” illustreras också av att han var osynlig och vägrade att kommentera när en invandrare, Abraham Ukbagabir, från Eritrea, den 10 augusti 2015, med kniv slaktade två personer på IKEA Västerås. En 27-årig man och hans 55-åriga mor mördades kallblodigt. De mördade personerna var återigen svenskar. Inte ett ord, inte ett fördömande från Sveriges statsminister. 

Den 22 oktober 2015 dödade svensken Anton Lundin Pettersson en elev, en elevassist och en lärare. Attacken ägde rum på grundskolan Kronan i stadsdelen Kronogården. Dagen efter kastade sig Löfven i regeringsplanet för att besöka platsen. Behöver jag nämna att två av offren hade invandrarbakgrund? 

Löfven deltog också i ett jippo 9 april 2017 på Sergels Torg med musik och glam. Jag vet inte om man firade att en Uzbek vid namn Rakhmat Akilov, som inte fick befinna sig i Sverige, 7 april 2017 med lastbil mejade ner 20 personer på Drottninggatan i Stockholm. 5 avled och 15 skadades. Men det rådde feststämning på Sergels Torg två dagar senare i alla fall. Vi får hoppas att Löfven hade trevligt. 

Så Löfven, var befann du dig iunder polisannens begravning? Duckade som vanligt för allt som har med Sverige, svenskar, anständighet och heder att göra? Jag utelämnar av naturliga skäl samvete. 

Uttrycket “på fel plats vid fel tillfälle” används flitigt av politiker. Det är ett sätt att distansera sig från händelsen – det blir lite som att den inte har inträffat. 

Text: Jan-Ove Malmgren, 2021-07-31

Bild: Nyheter Idag

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

3 tankar på “Den osynlige mannen

 1. ulf

  Så agerar en statsminister som djupt föraktar sin egen befolkning,vilket han tydligt medvetet visar.En svensk polis har inget värde för S,Löfven eller M.Johansson eller ……C,Mp eller V.
  Helst vill de byta ut hela befolkningen och är ju på god väg.

  Svar
 2. Carl den 12

  Omvänd rasism, mot arbetarna och dom som sköter sig i Sverige🤔

  Calle ser att nedräkningen, har börjat inför nästa års val och då måste socialdemokraterna gå och gömma sig, om vi ska ha någon som helst chans att återställa det Reinfeldt och Löfven’s regering, åsamkat Moder Svea och dess befolkning💔

  En transparant sk ledare, som har övergivit folket och prioriterar grova brottslingar, framför tryggheten i samhället för att kampen mot “rasismen” går före rikets säkerhet❗❗❗

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.