PATRIK ENGELLAU: Personliga tjänster

| 1 augusti, 2021

“Helst skulle jag vilja gå så långt som till att hävda att jag har suverän rätt att umgås med – och bara med – de människor jag väljer att umgås med (så länge dessa går med på att sällskapa med mig). Det är en del av den svenska folkmentaliteten. Till exempel tar vi unisont avstånd från arrangerade äktenskap där en partner, företrädesvis kvinnan, blir anvisad en make att gifta sig med. Detta är en grundläggande demokratisk rättighet av samma dignitet som yttrandefriheten (som i Sverige olyckligtvis delvis satts ur spel genom lagen om hets mot folkgrupp). Påtvingade läkare är samma andas barn som påtvingade äkta män.”

Patrik Engellau

Läs i Det Goda Samhället


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.