Hans Sandin: Ställ dom ansvariga i regeringen mot väggen som är skyldiga till detta vansinne som händer i Sverige

| 4 augusti, 2021

Två yngre män och en kvinna i 60-årsåldern är allvarligt skadade efter en skottlossning i bostadsområdet Gamlegården i Kristianstad.

En särskilt händelse har inletts för att bryta den ”pågående våldseskaleringen”. Polisen har gripit tre män misstänkta för mordförsök – enligt Expressens uppgifter rör det sig om tre tonåringar.

Polisens regionledningscentral fick klockan 15.44 in larm om att det hörts flera höga smällar från området i den norra delen av Kristianstad.

Patruller skickades omedelbart till platsen. Flera personer hittades på olika platser i området med förmodade skottskador.

Vi arbetar nu med att få en överblick på händelsen och hur många som är skadade. Vi har ett stort arbete framför oss, sa polisens presstalesperson Rickard Lundqvist strax efter händelsen.

Tre personer skadades allvarligt i minst en skottlossning, uppgav polisen senare. Det rör sig om två män, i 20- och 30-årsåldern, och en kvinna i 60-årsåldern.

Hans Sandin

Expressen


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

Paypal:

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

1 En tanke på “Hans Sandin: Ställ dom ansvariga i regeringen mot väggen som är skyldiga till detta vansinne som händer i Sverige

 1. Carl den 12

  Reinfeldt och Löfven’s regering, har en hel del att stå till svars för i det Nya Sverige, som dom med sin Sverige fientliga politik “bidrog” med, att ta bort den grundläggande tryggheten🤔

  Calle ser hur snabbt dessa två regeringar gick över till att prioritera brottslingars rättigheter, före människor som sköter sig i samhället💔

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.