Hans Sandin: Allt fler pensionärer, arbetslösa och lågavlönade har inte råd med semester

| 6 augusti, 2021

Globalistpolitikerna argument för ett utökat Europasamarbete på överstatlig nivå var – ökat välstånd. Men med facitet i hand verkar det som att en hel del a Europas befolkning lever på små marginaler, rapporterar tidningen Arbetet.

28 procent av EU:s invånare kan inte ens lämna sin stressiga vardag för en veckas semester. Många av dessa är arbetslösa, pensionärer men även personer som arbetar till låga löner.

Den högsta andelen finns i Grekland och läget i Italien är liknande. Glappen mellan de som har råd och inte har dessutom ökat i EU-medlemsländerna den senaste 10 åren. Vi ser en liknande utveckling i Sverige där 400 000 människor inte har råd med en kortare semester.

Sifforna kommer ifrån Europfacket som menar att det totalt sett rör sig om 35 miljoner människor. Europafacket heter närmare bestämt Europeiska fackliga arbetsorganisationerna, EFS.

Hans Sandin

Svenska Morgonbladet


 

Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 0735 29 63 35

Skriv “Gåva” som meddelande

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

2 tankar på “Hans Sandin: Allt fler pensionärer, arbetslösa och lågavlönade har inte råd med semester

 1. Carl den 12

  Och sen finns det dom som går på bidrag och inte har bidragit med någonting till samhället, som åker hem på semester till sina ursprungliga länder, som dom säger sig flytt ifrån🤔

  Calle tycker sig se, att hur vi än resonerar till höger, vänster och däremellan, så får väl man för helvete inte glömma av dom som har arbetat och gjort rätt för sig, hela sitt liv❓❓❓

  Pensionärers liv och rättigheter, räknas också och ska självklart, ha det så bra dom bara kan❤

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.