25-årig man knivskuren vid bensinstation på Hisingen, en person gripen

| 14 augusti, 2021

Vid 22.45-tiden på fredagskvällen larmades polisen om att två personer slogs med varandra vid en bensinstation på Arvid Lindmansgatan på Hisingen i Göteborg. När polisen anlände till platsen så konstaterades det att en av männen, en 25-åring hade en knivskada i magtrakten. Han fördes med ambulans till sjukhus för vård. Enligt uppgift var han vaken och talbar när han fördes iväg men skadeläget för honom är inte känt. Gärningsmannen var kvar på platsen och kunde gripas av polisen Han misstänks nu för mord alternativt dråpförsök eller försök till grov misshandel.

Polisens presstalesperson Thomas Fuxborg säger: “Gärningsmannen, offret och flera vittnen har varit på samma fest och är kvar på platsen när vi kommer dit. Så på något sätt känner de varandra. De är alla väldigt berusade. Vittnena var för berusade för att kunna höras, så vi har inte fått någon bra förklaring till vad som har orsakat bråket.”
Enligt uppgift har den kniv som ska ha använts vid knivhuggningen hittats på platsen vid en enklare brottsplatsundersökning.
Huruvida polisen omhändertog vittnena för tillnyktring och för förhör är inte känt.

https://www.expressen.se/gt/man-knivskuren-i-goteborg-en-person-gripen/?fbclid=IwAR0jGExRr5k4e8DA21bbvqiYIwCecFNjgAs_z46-Rmf8F–V0cC3MFUxFvI
https://brottsplatskartan.se/vastra-gotalands-lan/sammanfattning-natt-vastra-gotalands-lan-207533

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.