Matilda Ekeblad (MUF): Morgan Johansson har misslyckats kapitalt

| 14 augusti, 2021

Morgan Johansson lever inte upp till förväntningarna som finns på en justitieminister. Gång på gång har han visat att han och regeringen inte har vad som krävs för att göra Sverige tryggt och säkert, skriver MUF:s ordförande Matilda Ekeblad.

Regeringen och Morgan Johansson har misslyckats med statens viktigaste uppgift, att hålla medborgarna trygga. Gängbrottsligheten, dödsskjutningarna och sprängningarna har under de senaste åren ökat kraftigt. En negativ utveckling som inte har skett över en natt, utan som har byggts upp under en längre tid. Trots att regeringen verkar vara medvetna om det, har den inte gjort tillräckligt för att vända den negativa trenden.”

Läs vidare i Expressen


Donera till oss – för yttrandefrihet och det fria ordet.

Vi har inte presstöd, reklamintäkter, låsta artiklar eller dyra prenumerationer.

SWISH: 070 735 88 00

Skriv “Gåva” som meddelande

1 En tanke på “Matilda Ekeblad (MUF): Morgan Johansson har misslyckats kapitalt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.