Stor polisinsats vid bråk vid skola i Uppsala

| 17 augusti, 2021


Vid 22.30 på måndagskvällen larmades polisen till Tiundaskolan i Uppsala eftersom flera personer hört höga smällar i området. Polisen satte igång en större polisinsats som efter ett tag kom i kontakt med en person under 18 år som skadats vid ett bråk i området. Enligt uppgift ska personen inte behövt sjukhusvård. Polisen utredde ärendet under natten som grov misshandel, grovt olaga hot och grovt vapenbrott, och ett område var avspärrat fram till tjugo i ett. Polisen har förhört ett flertal vittnen, men under natten fanns ingen misstänkt i ärendet och inget vapen har heller påträffats i området.

https://www.expressen.se/nyheter/polisinsats-efter-brak-i-uppsala-minderarig-skadad/
https://brottsplatskartan.se/uppsala-lan/misshandel-uppsala-luthagen-207717

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.